Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Krystaller.


Rosenkvarts

Er til “kærlighed og tryghed” Giver god kraftig kærlig energi, fjerner negativitet fra kroppen. Giver beroligede energi, Giver en kærlig energi – kærlighed, god til stress og følelsesmæssig belastning. Styrker blodomløbet. God til sorg, stenen hjælper dig med at elske dig selv, og lad dig elske andre, der bringer harmoni, positiv, energi i dit liv, rosenkvark åbner op for dine clairvoyante evner, den beskytter dig mod stråler fra mobile, computer, fjernsyn m.m.​

• Chakra: Hjertechakra

• Stjernetegn: tyren og vægten

• Bruges til: pynt i huset, som giver energi og beskyttelse, lomme sten, meditation. 

Bjergkr​ystal

Giver spirituel energi, healing og udrensning. Den hjælper på svimmelhed, genopbygger celler og støtter blodgennemstrømningen i din krop, gør blodet bedre, lindrer rygproblemer, menstruationssmerter, smerter general. Hjælper med klarere visioner, hjælper med feberen. Styrker Immunsystem, led, klarhed og energi. God til eksem og akner.

• Chakra: Rod, Hara, Solar plexus, Hjertechakra, Hals, Pande og kronen chakra.

• Stjernetegn: kan bruges af alle.

• Bruges til: Giver lys og Energi i dit hjem, smykke og lomme sten, til meditation.

Om Krystaller.

krystaller er unikke, og har eksisteret i rigtig mange år og bliver kun mere og mere propolær. Hver krystal er unik som alle os mennesker er unikke, på hver vores måde.

Vi anbefaler at du bruger krystallerne på din måde og at du følger din intuition.

Vi bruger vores sten og krystaller på mange måder, som smykker, lomme sten, en del af dekorationen i hjemmet eller i vandkarafler, både fordi ​det er smukt og da vi oplever at vandet pludselig smager meget bedre og sprængfyldt af energi.

De er ældgamle naturlige produkter, og derfor kan variere i størrelse, form og farve. Bruger du stenene i dit drikkevand, er det vigtigt at rense dem grundigt først. Brug evt. havsalt uden jod. Tag et glas, opløs en lille teske havsalt i lunkent vand, tilsæt krystal og lad stå i 12-24 timer. Derefter er de klar til brug. Vi fralægger os et hvert ansvar for korrekt rengøring og brug.