Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Behandling af dyr.

 Telepati med dyr via mail.

Har du spørgsmål til dit dyr?

Send en mail med et nyt foto af hele dyret, hele kroppen fra den ene side, der må ikke være andre dyr på billedet, da de kan gå ind og forstyrre,


Det er vigtigt at du skriver dyrets navn, alder og køn og dine spørgsmål.
Skriv gerne hvornår du har tid til at runde af på telefonen. Efter samtalen mobilepay i 450,- 

Mailen er [email protected]


Når jeg laver telepati på mail, sider jeg i ro, og har kun fokus med dyret, hvis man er i en hestestald, kommer der nogen gående på gangen, og de andre heste vil gerne blande sig i samtalen. Så både du og jeg får mere ud af det online.


I sjældne tilfælde oplever jeg, dyr ikke vil fortælle ret meget, fordi de bliver overrasket over at jeg forstyrrer, det er især ungdyr, der ikke kan tage stilling til spørgsmålene.


Alt hvad jeg laver med dyr, har jeg telepati ind over. Telepati er kommunikation, lige som du og jeg snakker, stille spørgsmål og få svaret det gør det hele meget nemmere. Jeg kommuniker med telepati når jeg behandler, underviser og træner.

Det er så vigtigt at vi forstår vores dyr.


Behandling, træning og telepati med dyr.

Behandling af hest, hund og katte.

Kropsbehandling, 

Healing

Telepati 

Adfærd og træning.

Kropsterapi af muskler, led, sener, bindevæv, nervebaner, og den psykiske del som uro og ubalance, adfærds problemer. Magnetfeltterapi, telepati, massage, healing.

Behandling af heste: hesten står med magnet dækken, derefter går kropsterapi og muskelmassagen i gang, hvor akupunktur punktur, healing, afbalancering og telepati.

Forebyggelse og behandling af skader. og  genoptræning,

- kom til Ringkøbing til en behandling 

- Opstaldning med behandling og træning. 

- Jeg kører også ud i Vestjylland.